flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Приватне акціонерне товариство «Європейський Страховий Союз» справа №129/731/20

08 листопада 2023, 15:26

       Гайсинський районний суд Вінницької області повідомляє, що судове засідання в цивільній справі за позовом адвоката Човганюк Алли Миколаївни в інтересах Кубича Ярослава Миколайовича до Котлінського Юрія Леонідовича, Приватного акціонерного товариства «Європейський Страховий Союз», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів Моторне (транспортне) страхове бюро України, про відшкодування майнової та моральної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди відбудеться 24.01.2024 р. о 14:15 год. в приміщенні Гайсинського районного суду Вінницької області, за адресою: м. Гайсин, вул. Соборна, 47 Вінницької області.

       У випадку неявки без поважних причин в судове засідання представника Приватного акціонерного товариства «Європейський Страховий Союз», справа за цим позовом може бути розглянута судом на підставі ч.4 ст.223 ЦПК України у її відсутність.

 

Суддя:                                                                                                                      Олександр Швидкий