flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у семінарі для керівників і заступників керівників апаратів судів та спеціалістів служб управління персоналом місцевих та апеляційних судів на тему "Актуальні питання проходження державної служби в судах".

18 квітня 2022, 09:29

 

14 квітня 2022 року керівник апарату Гайсинського районного суду Пелюшко Л.І. взяла участь у семінарі для керівників і заступників керівників апаратів судів та спеціалістів служб управління персоналом місцевих та апеляційних судів на тему "Актуальні питання проходження державної служби в судах", який проводився Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Директор Одеського регіонального відділення Володимир Пироговський привітав учасників, ознайомив з програмою заходу та закликав до активної участі у семінарі.

У проведенні навчального заходу взяли участь начальник Міжрегіонального управління національного агентства Україні з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній Республіки Крим та м. Севастополя Володимир Мельник та начальник відділу по роботі з персоналом Сьомого апеляційного адміністративного суду Альона Тищишина.

Упродовж заходу слухачі ознайомилися із особливостями проходження державної служби в період воєнного стану та обговорили проблемні питання в роботі відділів по роботі з персоналом у судах.

В анкетах зворотного зв’язку поділилися враженнями та побажаннями щодо актуальних тем і питань для наступних занять.

 

Пресслужба суду.