flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«День відкритих дверей» для студентів вищих навчальних закладів, які проходять практику у Гайсинському районному судді Вінницької області.

20 червня 2023, 10:47

          Сьогодні, 20.06.2023, в Гайсинському районному суді Вінницької області відбувся «День відкритих дверей».

Зустріла гостей керівник апарату суду Лариса Пелюшко, яка запросила студентів оглянути зали судових засідань, канцелярію та архів суду, робочі кабінети суддів, поспілкуватися з працівниками апарату суду та суддями, ознайомитись із програмою автоматизованого документообігу суду Д-3,  офіційним веб-сайтом суду на сторінці Судова влада України, а також побачили як працює Єдиний державний реєстр судових рішень.


      Під час розмови з майбутніми юристами, керівник апарату суду Лариса Пелюшко проінформувала студентів  про історію створення суду, а також про судочинство України в цілому та про основні принципи судочинства, спрямовані на захист прав громадян та інтересів держави.

 

         На завершення заходу студенти мали можливість задати суддям та працівникам апарату суду запитання, отримати цікаві, пізнавальні відповіді.

         Керівник апарату суду Лариса Пелюшко подякувала студентам за увагу й активну участь та висловила бажання надалі співпрацювати.

 

 

 

 

         За повідомленням прес-служби суду.