flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання працівників апарату суду та працівників ССО діям у надзвичайних ситуаціях.

17 березня 2023, 15:39

       17.03.2023 начальником рятувального відділення  (ДПРЧ 10) м. Гайсин старшим лейтенантом служби цивільного захисту Романовим В.О. та головним інспектором відділу запобігання надзвичайних ситуацій Гайсинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області, майором служби  цивільного захисту Лозовим Р.В. були проведені спільні навчання з працівниками апарату суду та працівниками служби ССО  на тему: «Дії працівників Служби судової охорони та працівників ДСНС в разі виникнення пожежі в приміщенні Гайсинського районного суду та дії працівників у разі виявлення вибухонебезпечних предметів».

       По приїзду працівниками Гайсинського ДСНС колективу суду та відділенню охорони було роз’яснено класифікації пожеж, види та способи засобів пожежогасіння, а також правила їх застосування на практиці, а саме  первинні навики користування пожежним інвентарем (гаки, ломи, багра, сокири, відра), ручними пінними, вуглекислотними і порошковими вогнегасниками з наведенням їх характеристик та ситуацій в яких необхідно застосовувати той чи інший вогнегасник.

       За результатами проведеного навчання налагоджено практичний механізм співпраці між працівниками Гайсинського районного суду, 1 відділення охорони  (м. Гайсин) (Гайсинський районний суд) 8 взводу охорони 2 підрозділу охорони (м. Вінниця) ТУССО у Вінницькій області і Гайсинським відділенням ДСНС (ДПРЧ 10) та відпрацьовано алгоритм дій кожного в разі виникнення пожежі на об’єкті охорони для подолання її наслідків чи виявлення вибухонебезпечного предмету.