flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено про можливість вступу на вакантну посаду державної служби категорії «В» - судового розпорядника за спрощеною процедурою у період дії воєнного стану та вступу на вакантні посади територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій обл.

08 серпня 2024, 12:34

       Гайсинський районний суд  Вінницької області повідомляє, що відповідно до Закону № 2259 – IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», оголошено спрощену процедуру для вступу на вакантну посаду:

-  судового розпорядника Гайсинського районного суду Вінницької області (опис вакансії, наказ).

 

      Оголошено конкурс на зайняття вакантних посад територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області (Наказ територіального управління ССО у Вінницькій області від 05.08.2024 № 250):

  • контролера ІІ категорії 1 відділення (м. Гайсин) (Гайсинський районний суд) 8 взводу охорони (м. Гайсин) 2 підрозділу охорони (м. Вінниця) територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області (умови);
  • командира 1 відділення (м. Гайсин) (Гайсинський районний суд) 8 взводу охорони (м. Гайсин) 2 підрозділу охорони (м. Вінниця) територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області (умови).

 

         Додаткову інформацію Ви можете отримати за телефоном: (04334) 2-10-22, та на сайті Територіального управління державної судової адміністрації України в Вінницькій області.